PUBLICITAT
PUBLICITAT

 

“Reconeixement de la Cultura 2019”, de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València per a Castelló (la Ribera Alta).

El proper divendres 8 de febrer tindrà lloc el lliurament del Reconeixement de la Cultura 2019 que concedeix la Diputació de València mitjançant el SARC (Servei d’Assistència i Recursos Culturals), en aquesta primera edició el reconeixement serà per a Castelló (la Ribera Alta), per les seves tasques de gestió cultural i la seva alta participació en els projectes del SARC.

La regidora Marta Grimaltos ha declarat: “Estem molt contents per rebre aquest guardó i agraïm moltíssim a la Diputació i al SARC totes les facilitats que ens donen per a poder realitzar activitats de rellevància cultural i, evidentment, donem les gràcies per considerar la tasca que amb tant d’esforç i il·lusió realitzem dia a dia. Aprofitem també per a convidar a tota la gent del municipi i als pobles veïns a l’acte que amb tanta alegria esperem”.

L’Alcalde del municipi, Oscar Noguera, també ha comentat: “Estem molt contents amb aquest reconeixement, sempre es d’agrair que es reconega l’esforç que realitzem des de les institucions amb l’esperança de que açò repercutisca favorablement en el nostre poble”.

Finalment fem ressò de les declaracions de Xavier Rius, Diputat de Cultura: “És de justícia fer aquest Reconeixement de la Cultura al poble de Castelló, per la seua implicació cultural i la gran cooperació establerta amb els equips del SARC.

L’acte, que és celebrarà al poble premiat, començarà a les 18.30 h des de la plaça de l’Ajuntament amb un passacarrer de Gegants i Cabuts dels Xirimiters de Castelló de la Ribera; una vegada finalitzat, començarà l’acte de portes obertes a l’Auditori Municipal Rex, on intervindran Xavier Rius, Diputat de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, Yolanda Sifres, directora del Sarc, Marta Grimaltos, Regidora de Cultura i Joventut i Oscar Noguera l’Alcalde de la població. A més a més l’acte estarà amenitzat per l’Ingràvid Sax Quartet format per músics locals.

Ajuntament de Castelló

Publicitat