- PUBLICITAT -

 

Aquesta pots ser una felicitació molt especial i diferent.

En l’era de les noves tecnologies la publicació de continguts en una publicació digital és una eina valuosa.

Sabem que hi ha moltes maneres de felicitar els teus amics o éssers estimats els aniversaris, naixements, bodes, etc. però hi ha una que en aquests moments s’està utilitzant i cada vegada més, la publicació en un diari digital de felicitacions on grups d’amics o familiars envien un missatge de felicitació amb format de notícia.
T’expliquem com pots felicitar-los d’una forma fàcil.

Aquest servei té com a objectiu sorprendre els teus amics o éssers estimats, enviant un missatge de felicitació per un aniversari, boda, naixement, etc. mitjançant la publicació d’una imatge amb un text. El missatge es personalitza i aquesta persona podrà veure la felicitació des d’on estiga publicada en el diari Castelló Notícies.

I per a felicitar sols has de crear tu mateix un missatge i enviar un correu a info@castellonoticies.com o per Telegram o Whatsapp al telèfon 648 413 013, amb el missatge heu d’indicar la data d’aniversari o esdeveniment, el nom de qui es felicita, els anys que es compleixen o qualsevol missatge que voleu que es publique. Aquesta comanda, haurà de ser enviada almenys 48 hores abans de la data de felicitació i serà publicada el dia que elegiu i estarà en la portada principal del diari durant 24 h.

Els teus familiars o amics de segur que rebran el teu missatge i sabran que els estimes i que els desitges el millor.

PUBLICITAT

A més a més si utilitzeu aquest servei contribuireu pagant una quantitat mínima durant l’estiu a fer que Castelló Notícies continue publicant informació, opinió, imatges i comentaris del nostre Castelló, el més llarg que redó.

Demana informació a 684 413 013 o al correu info@castellonoticies.com.

Exemples de felicitacions:

Rebeca, feliç aniversari 

Amparo, feliç aniversari  

- PUBLICITAT -