- PUBLICITAT -

 

El dia 25 de gener va ser presentat oficialment, el mural de ceràmica que l’alumnat del centre va elaborar el curs passat, abans del confinament, al Museu de la Ceràmica de la localitat de l’Alcora.

És la finalització d’un projecte que havia començat dos cursos abans amb la tria del disseny entre tots els presentats per l’alumnat i el perfilat del definitiu, sota les directrius del professorat del Departament d’Arts Plàstiques del nostre centre, Marisa Sánchez i Salvador Conca.

Els delegats i les delegades d’aquestos grups, actualment a 4t d’ESO, van manifestar l’alegria al veure fet realitat un projecte que els va apassionar, però que també va ser molt laboriós.

El professorat responsable de la iniciativa explicaren que les formes de les lletres que formen el nom són de diverses maneres, que tenen simetria i també asimetria per que simbolitzen les diferents matèries acadèmiques i artístiques que conformen els estudis que ofereix l’institut.

“Cada lletra és diferent perqué cada persona que hi ha a l’institut també ho és i totes tenen cabuda al nostre centre”, afirmaren.

PUBLICITAT

Raquel Aguilar i l’alumnat del programa PAC, van presentar el jardí d’aromàtiques que estan fent als peus del mural.

A continuació, Richard Garrigues, regidor d’Educació va celebrar la iniciativa i va fer una valoració molt positiva de les iniciatives de l’institut així com de les moltes activitats i col·laboracions que hi ha entre l’Ajuntament i el mateix centre.

Per finalitzar, el Director, Aureli Chorro, va donar les gràcies a totes les persones que havien participat i va remarcar que “l’actiu més valuós que té aquest centre és el de les persones que formen la comunitat educativa.”

IES Vicente Gandia

- PUBLICITAT -