- INFORMACIÓ -

 

Continua jugant-se el campionat autonòmic d’escala i corda, aquesta vegada l’equip que juga a casa és el 3B CVP Castelloner. Mentre l’equip 3A CVP Castelloner juga a Alberic.

PUBLICITAT

Referent a L’Escola de Pilota, cal destacar que aquesta setmana juga els jocs esportius a Castelló, és tot un espectacle veure l’entrega i com viuen la pilota els més menuts.

L’equip del CPV Castelloner, categoria 3B, format per Jesús, Edu i Carles, que disputa el campionat autonòmic d’escala i corda juga aquest cap de setmana al triquet de Castelló, serà el dissabte 28 de gener de 2023 a les 16.00 h i s’enfrontaran al CPV Moixent.

Aquesta es la 4a jornada de l’edició de 2023, del campionat autonòmic d’escala i corda, un campionat amb un gran prestigi dins del món amateur de la pilota valenciana, més de 80 equips distribuïts en diverses categories juguen els títols.

El club castelloner compta amb dos equips en diferents categories, un que juga en 3A format per Pepe, David i Javi i l’altre categoria 3B format per Jesús, Edu i Carles que es el que juga aquest cap de setmana al triquet de Castelló.

Per altra banda, l’equip de 3A del CPV Castelloner jugarà la seua pròxima partida el dissabte 28 de gener de 2023, a les 16.00 h a Alberic, Javi, Pepe i David s’enfrontaran al CPV de Alberic. Continuant l’aventura per a jugadors que ja saben que és alçar el trofeu de campions i lluitaran per tornar al més alt.

Els jocs esportius dels més menuts també continuen, l’Escola de Pilota, el dissabte 28 de gener de 2023 juga al trinquet de Castelló i a partir de les 9.00 h, s’enfrontaran a l’equip d’Algemesí gaudint de la pilota, tots els xiquets i xiquetes que la formen, així com els mestres i pares que els acompanyen, una gran família que gaudeixen de la pilota de valent.

Els jocs comencen a les 9.00 h amb el benjamí A, a les 9.30 h el benjamí B, a les 10.00 h és el torn dels alevins, i per tancar els jocs jugaran els cadets a les 10.30 h.

CN amb la pilota valenciana, amb el CPV Castelloner

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací