- INFORMACIÓ -

Coincidint amb l’època estival i el període de rebaixes, l’Agrupació de Comerciants de Castelló amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Castelló ha elaborat una nova campanya amb la qual pretenen estimular les compres en el xicotet comerç als castelloners i castelloneres de cara l’estiu.

En aquesta ocasió, el col·lectiu Castelloner sortejarà 15 vals de compres per valor de 50€ entre els clients dels comerços adherits. La campanya començarà l’1 de juny i finalitzarà el 15 de juliol, el sorteig es realitzarà el dilluns 16 de juliol.

PUBLICITAT
Cartell

La campanya, denominada “Per alegrar-te l’estiu”, es presenta amb un major benefici per als clients ja que podran gaudir de preus reduïts de les rebaixes a més d’entrar en aquest sorteig de 15 vals de 50€.

Així, amb la seua compra, els clients podran aconseguir les paperetes dels comerços de l’Agrupació adherits a la campanya, ací baix relació de comerços que en participen.

Aquesta nova acció s’emmarca dins de les activitats realitzades pel col·lectiu per fer visible el xicotet comerç i acostar-se als ciutadans, als quals pretenen agrair la seua fidelitat a través d’aquestes iniciatives comercials.

Ací les bases del sorteig en format pdf.

- PUBLICITAT -