- PUBLICITAT -

 

Poder connectar-se gratis a la xarxa wifi a Castelló és un dels objectius de l’Ajuntament de Castelló, des de la regidoria de Noves Tecnologies es considera que el fet de tindre punts d’accés wifi tindria millores positives per a la ciutadania castellonera.

Sens dubte, el fet que s’oferisca internet gratuït a Castelló suposa una sèrie d’avantatges que repercuteix directament en la societat. En aquest sentit, s’obri el món digital a totes i tots, possibilitant que gran part de la societat puga tindre accés a internet i per tant facilitar l’accés a la informació i serveis a la totalitat de la població.

Per aquest motiu s’han instal·lat dues wifis gratuïtes més, aquesta vegada ha sigut el torn del local de les Ames de Casa i amb la col·laboració de la regidoria de Mercat també s’ha dotat el Mercat Municipal de Castelló d’una wifi que funciona dins de tot el recinte. Aquestes se sumen a les actuals que ja estan instal·lades a la Piscina Municipal, Biblioteca ‘Joan Fuster’, Escola d’Adults, Centre Ocupacional, Pavelló i Centre dels Nostres Major.

Avantatges d’una connexió a internet gratuïta

Són punts de trobada per a aquells habitants de zones pròximes i turistes que valoren l’accessibilitat a Internet.

PUBLICITAT

En un món on cada vegada depenem més dels serveis i informació digitals hem d’eliminar la bretxa digital, volem facilitar els tràmits burocràtics als veïns i veïnes, agilitant la seua efectivitat i optimitzant l’accés d’aquests a aquelles gestions que es puguen realitzar de manera digital.

En aquest sentit, si facilitem els accessos wifi gratuïts, millorem la qualitat de vida de la ciutadania, augmentant la sostenibilitat, ja que l’aposta tecnològica també facilita l’estalvi del consum d’energia, amb la programació, dels serveis del poble.

A més, el desplegament de la connexió de xarxa wifi pública a aquests llocs, no requereix a penes obres, millorant per contrapartida el desenvolupament econòmic i social de Castelló.

- PUBLICITAT -