INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

La Generalitat Valenciana va presentar el passat mes de maig un tauler de monitoratge de la situació de la COVID-19 de cada municipi de la Comunitat Valenciana per a informar la ciutadania i posa a la seua disposició les dades recopilades diàriament per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Les dades es representen sobre la cartografia per a visualitzar la seua distribució geogràfica. La descàrrega dels mateixos es pot iniciar des del propi tauler enllaçat amb el repositori d’aquestes dades en el portal de Dades Obertes de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.

En el gràfic s’informa que a data de 31 de juliol de 2020 la situació ha canviat a Castelló, el número de persones contagiades és d’un més, és a dir 6 des que va començar la pandèmia.

Dins dels contagi en els últims 14 dies tenim una persona afectada.

Hem de fer tot el necessari per a evitar la transmissió del virus i que la propagació de la malaltia no es reactive.

En aquests moments, és molt important la rentada de mans, i l’aplicació continua de gel hidroalcohol, guardar la distància de seguretat interpersonal com a mínim  d’1,5 metres i a partir de sis anys estem tots i totes obligats i obligades a l’ús de la mascareta en tot moment a la via pública, a espais a l’aire lliure i a espais tancats d’ús públic o oberts al públic.

PUBLICITAT

I hem tingut una defunció a causa de la COVID19.

Aquestes dades estan publicades a data de hui divendres 31 de juliol de 2020 en la web de la GVA http://coronavirus.san.gva.es/estadisticas.

Infografia

Noticies relacionades:

La Policia Local de Castelló informa la ciutadania d’anar ‘Amb Prudència’

Normes bàsiques per a poder ser atesos amb la màxima seguretat i eficiència al Centre de Salut de Castelló

- PUBLICITAT -