PUBLICITAT
PUBLICITAT

 

‘Les Arts Volant’ visitarà nous municipis valencians en la seua tercera edició i entre ells està Senyera.

Senyera acollirà el proper divendres 19 de juliol de 2019 a les 22.30h l’òpera de Mozart ‘Bastià i Bastiana’, aquesta producció d’òpera portàtil és gràcies a ‘Les Arts Volant’ projecte de difusió cultural del Palau de les Arts i la Diputació de València, amb l’objectiu de fer arribar l’òpera a qualsevol racó de la nostra geografia, especialment a localitats amb escassa activitat musical o a les quals seria complicat dur a terme una representació per no disposar dels mitjans tècnics o instal·lacions necessàries…

Fruit d’aquesta col·laboració s’han dut a terme tres gires d’estiu que han permés traslladar l’òpera de Mozart ‘Bastià i Bastia’ a 10 municipis valencians en 2017, 14 en 2018 i a 12 en aquesta gira final de 2019.

Aquesta proposta pretén, a més, que els habitants de nuclis residencials de la població amb escassetat de recursos econòmics puguen veure una òpera que es representa prop de les seues llars. Es tracta de fer visible -i itinerant alhora- el fascinant món de l’òpera i poder gaudir de l’art i de la bellesa sense haver de desplaçar-se. Des de la plaça més cèntrica, al barri més perifèric. En definitiva, ‘Les Arts Volant’ es proposa acostar als ciutadans de la nostra País un bé cultural que és patrimoni de tots.

EQUIP ARTÍSTIC Bastià i Bastiana
Direcció d’escena i escenografia: Davide Livermore
Vestuari: José María Adame
Il·luminació: Antonio Castro

Més informació en https://www.lesarts.com

Ajuntament de Senyera

- PUBLICITAT -