- PUBLICITAT -

 

L’Associació de Mestresses de casa i Consumidores Tyrius de Castelló va realitzar el passat diumenge 15 de desembre 2019 al Teatre Ideal la tradicional obra de teatre-play-back anomenada ‘Pa lo bo i roí; veïns’, van tindre un gran èxit, l’associació realitza aquesta activitat des de fa mols anys.

PUBLICITAT

Es tracta d’una col·laboració directa amb la Junta Local contra el Càncer de Castelló que al llarg de l’any col·labora, organitza i rep en diferents col·lectes i activitats i des d’ací vol aprofitar per agrair públicament a l’Associació de Mestresses de casa i Consumidores Tyrius de Castelló la seua aportació de 1.035€, així com a tots els castelloners i castelloneres que participen en les diferents activitats.

La recaptació contribuirà a finançar programes de prevenció i informació, suport psicològic i social per a malalts i familiars, residències i pisos d’acolliment, finançament d’ajudes a la investigació convocades anualment per la Fundació Científica de l’AECC, la promoció de programes de detecció precoç de càncer de mama i de cures pal·liatives en domicili per a malalts en fase terminal. Totes aquestes accions es duen a terme mitjançant acords de col·laboració amb la sanitat pública.

Per a poder veure el reportatge de Joanjo Puertos i Valerià Benetó, piqueu ací.

Junta Local contra el Càncer de Castelló

Teatre Ames de Casa Tyrius 2019

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -