- PUBLICITAT -

 

La necessitat d’utilitzar mascaretes és una de les mesures preventives, juntament amb el distanciament físic i la rentada freqüent de mans. A més de tindre en compte aquestes mesures hem de conscienciar-nos sobre la importància de dipositar aquestes proteccions als llocs adequats. La major part d’aquests elements, ara imprescindibles, són d’un sol ús i per tant un residu que cal gestionar correctament, ja que abandonar-los a entorns naturals o urbans pot suposar un risc per a la salut d’altres persones i contamina el medi ambient.

Mascareta en terra – foto Cristina Fombuena

En aquest sentit, des de la Regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de Castelló volem informar que el correcte és tirar-les als contenidors genèrics, és a dir al depòsit al qual pararan tots aquells residus o fem que no compten amb contenidor específic de reciclatge. Això és vàlid també per als elements de plàstic, com els guants, donada la possibilitat que estiguen contaminats.

Amb tot i això, ens feliciten que en termes generals el veïnat de Castelló sembla tindre clar el seu compromís amb la salut i el medi ambient i rebutja adequadament els seus elements de protecció enfront el coronavirus. Així i tot, preguem a tota la ciutadania que preste especial atenció a aquesta recomanació per tractar d’evitar al màxim que les mascaretes estiguen depositades pel terra a molts llocs públics com, carrers, parcs o places del poble.

Demanem, pel bé de tots i de totes que NO TIREM les mascaretes al carrer.

Si totes i tots som responsables i fem el que toca, de segur que guanyarem al virus.

PUBLICITAT
- PUBLICITAT -

Un comentari

  1. Mira, el procés sol ser sempre el mateix. Un tant x cent alt de la població compleix. Accepta la necessitat de certes restriccions. Un altre tant per cent baix (per sort), se’n fot de la missa i dels cantadors. El pas següent: més restriccions. Qui les compleix? Qui ja les complia. Els incomplidors continuen incomplint. A fotre’s, a restringir-se, a fartar-se’n… els qui fan l’esfkrç xl bé de tots. Alguna cosa no va com cal…

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací