- PUBLICITAT -

 

S’acaba d’imprimir i distribuir una nova edició del Miragall de paper, la corresponent a abril de 2021.

Amb aquesta nova edició, El Miragall imprès a més de comptar amb els habituals continguts com la Salutació de l’Alcalde, la informació dels últims plenaris municipals i juntes de govern i la participació dels grups polítics representats en l’Ajuntament, incorpora nous apartats.

Imatges nostres espai de fotos relacionades amb Castelló

Associacions i col·lectius espai reservat al món cívic castelloner, en aquesta ocasió és la Lira Castellonera: més que una banda i el CLub Multiesport El Castellet que ens parlen de la seua història i present.

També hem incorporat uns espais d’història castellonera, aquests estan coordinats per F. Xavier Martí, en aquesta edició s’han publicat 3 articles, ‘Castelló i l’Aigua’ de F. Xavier Martí, ‘El Castellet últims estudis’ de Lydia A. Castan Mateu i ‘Viva el comonismo libertario’ de Ramon Vicent i Isern.

Per últim hem elaborat un apartat anomenat ‘InfoÚtil’, on podeu trobar, telèfons d’interés, serveis i horaris de l’Ajuntament com, oficines, serveis socials, urbanisme, alcaldia, secretaria, intervenció, arxiu municipal, autobús de Xàtiva, cementeri, Mercat, Biblioteca, Ecoparc i horari per dipositar les deixalles, així com adreces electròniques per a contactar.

PUBLICITAT

Per obtindre un exemplar de l’edició de paper dels quals hem fet un total de 2000 exemplars, hem habilitat amb la col·laboració dels comerços una sèrie de nous punts de recollida, a més dels habituals d’abans que eren l’ajuntament i la Biblioteca Municipal ‘Joan Fuster’.

Els llocs de recollida són:

Dependències Municipals: regidories, departaments, oficines, sales d’espera.

Espais públics: Ajuntament de Castelló, Biblioteca Municipal ‘Joan Fuster’, El Mercat, Escola d’Adults i Real Séquia Escalona.

Forns: V. Sauco Climent, Granaïnes, Emilio Lorente, Villar Montero i Ismael Martínez.

Comerços: Mercadona, Econmy Cash, Más i Más i Seat Auvi.

Recordeu que ja no es realitza el repartiment casa per casa com es realitzava abans.

De la mateixa manera, la gent que ho desitge disposarà d’un exemplar amb format pdf, que clicant ací podrà consultar on-line el seu contingut.

Recordeu en digital o en paper ja podeu tindre al vostre abast tots els resums dels plenaris municipals, juntes de govern local, participació dels grups polítics representats en l’Ajuntament, Salutació de l’Alcalde, imatges nostres, associacions i col·lectius, articles d’història i infoútil.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací