- PUBLICITAT -

 

Últims dies per a presentar la teua candidatura a la II Beca Vicent Ignasi Franco que convoca l’Ajuntament de Castelló, el termini acaba el 25 de febrer…

L’Ajuntament de Vva. Castellón convoca la II Beca Vicent Ignasi Franco d’investigació històrica. XIX Assemblea d’Història de la Ribera.

Cada dos anys historiadors i curiosos de la història, tinguem una cita imprescindible amb la història de la comarca amb l’Assemblea d’història de la Ribera, una convocatòria propiciada per Joan Fuster a les primeries dels anys 80 i que en aquest 2020 arriba a la seua 19a edició.

La XIX Assemblea d’història de la Ribera es celebrarà a Alberic entre el 23 i el 25 d’octubre, i l’Ajuntament de Vva. de Castelló, convoca la II Beca d’Investigació Històrica. Una beca que té com a objectiu fomentar el coneixement de la història local donant suport a investigacions sobre la història del municipi. Una beca dotada amb 2000 euros, el beneficiari de la qual haurà de presentar la seua investigació en l’Assemblea i oferir una xerrada a les castelloneres i castelloners per a la divulgació del tema.

Les sol·licituds es podran presentar en el registre d’entrada de l’Ajuntament, dins els 20 dies naturals a partir de la seua publicació en el BOP.

PUBLICITAT

Pots consultar en ‘Bases beca AHR 2020‘.

- PUBLICITAT -