PUBLICITAT
PUBLICITAT

 

Fa uns 15 mesos que vàrem començar aquest projecte i continuem fent camí.

És evident, que no pensem que tot és inamovible. Sabem que les coses sempre es poden millorar, tot i donant un servei més eficaç i eficient.

Des de la creació de ‘Castelló Notícies’ ha passat un temps durant el qual hem anat aprenent, dia a dia,  des de la pràctica i sense deixar d’analitzar els processos que intervenen en la creació i el funcionament d’un espai virtual de participació ciutadana.

Volíem i volem ajudar a desenvolupar una societat castellonera més participativa i compromesa, més crítica i constructiva.

Creiem en la societat i en la seua actitud i forma de viure, entre altres coses volem que tinga una atenció, vigilant i activa, dels assumptes col·lectius i públics.

De segur que hem comés errors, coses que s’hagueren pogut fer millor, i potser també, alguna l’haurem encertada, però un objectiu sempre ens ha guiat, la voluntat d’il·lusionar les castelloneres i els castelloners en un projecte compartit de millora, que és Castelló.
Agraïm l’atenció que ens han dedicat tots i cadascun dels nostres usuaris, els qui només han mirat i els qui a més, han participat col·laborant amb nosaltres. Gratitud per les aportacions de tots, tant per les paraules amables, com per les crítiques, totes ens serveixen per continuar construint des d’allò que creiem: un projecte de participació capaç de generar espais de trobada que possibiliten noves formes de comunicació i cooperació per millorar Castelló.

La nova societat de la informació i la comunicació pot servir per eradicar prejudicis, individuals i col·lectius, que tenim com a poble. La xarxa pot ser un potent mitjà per acostar-nos a l’altre, des de la responsabilitat i el respecte a les normes de l’ètica, encara que aquest tinga creences, ideologies i sistemes de valors distints.

Redacció CN

- PUBLICITAT -