- PUBLICITAT -

 

La Biblioteca Municipal ha preparat una taula temàtica amb els principals llibres LGTBIQ+ per commemorar el mes de l’orgull.

PUBLICITAT

Aquest mes de juny serveix per reivindicar els drets de les persones LQTBIQ+ i continuar lluitant per crear una societat més tolerant i inclusiva. Una bona manera de fer-ho és a través dels llibres i la cultura.

A l’exposició podeu trobar títols com ”Libérate”, que parla de la censura i obstacles que van haver de superar els artistes del col·lectiu LGBTI a Espanya entre els anys seixanta i principis del segle XXI, ” Gay sex”, que reflexiona sobre la masculinitat tòxica, o ”Lesbianes així som”, un llibre que aborda una realitat que encara hui continua sent desconeguda: la de les dones lesbianes.

També hi ha obres destinades a xiquetes i xiquets com ”Les nines són per a les nenes” o ”El Cavaller que no volia lluitar”.

Convidem totes i tots a descobrir aquests llibres i molts més a la Biblioteca Pública Municipal ‘Joan Fuster’ de dilluns a divendres de 10 h a 13 hi de 17 h a 20:30 h.

- PUBLICITAT -