- PUBLICITAT -

 

Encara no fa un any que rebérem al Conseller d’Educació, Vicent Marzà, per fer entrega de l’obra a l’alcalde de Castelló, Òscar Noguera, i, ara, ja podem anunciar allò més esperat per a la ciutadania castellonera.

El pròxim dissabte 26 de juny, podrem fer realitat la nostra reivindicació històrica; per fi podrem obrir les portes del nou Severí Torres a tota la ciutadania castellonera. Centre que ja ha demostrat sobradament la seua resistència, ja que ha començat la seua història ajudant a xiquetes, xiquets, claustre i famílies a poder dur endavant el curs més difícil de la seua vida.

Per això també aprofitem i donem les gràcies a totes les famílies, professorat i alumnat per la seua gran tasca realitzada.

La jornada del 26 de juny començarà amb les portes obertes per a totes aquelles persones que vulguen acudir a visitar les instal·lacions, a partir de les 10.00 h. del matí i que, en grups reduïts de persones i respectant les mesures d’higiene i seguretat recorrerà, amb companyia, les estances de l’edifici.

Aquestes visites podran realitzar-se fins les 13.00 h.

PUBLICITAT

La vesprada també serà moment de continuar amb les reivindicacions i és que, a les 19.30 h. de la vesprada tindrà lloc l’acte institucional.

Velada en què farem patent i reconeixerem totes aquelles persones que, han col·laborat i lluitat perquè el Severí Torres siga, ja, una realitat.

I per concloure i tancar el cercle, comptarem amb l’orquestra “La Pato”, que presentarà el seu nou treball “La Pato trau la llengua”; a més d’un vi d’honor.

Vos esperem a totes i tots!

- PUBLICITAT -