- PUBLICITAT -

 

La Mancomunitat de la Ribera Alta, a través de la Xarxa Jove de l’IVAJ i amb la col•laboració dels diferents ajuntaments, Centres d’Informació Juvenil i Punts d’Informació Juvenil d’Algemesí, Alginet, Alzira, Benifaió, Carcaixent, Càrcer, Castelló, Guadassuar, la Pobla Llarga, Manuel, Montserrat i Turís, organitza el IV Fòrum Jove de la Ribera Alta 2020 «Canvi Climàtic» – (1ª Edició en línia), els pròxims dies 26, 27 i 28 de novembre, dirigit a totes aquelles persones joves a partir de 12 anys.

Durant aquests dies, es treballarà sobre la temàtica del “Canvi Climàtic”, a través de diferents activitats. Una oportunitat per compartir inquietuds i experiències amb la joventut del territori gaudint d’un espai de diversió i entreteniment per a passar-ho d’allò més bé!

Aquesta IV edició del Fòrum Jove, tindrà lloc per primera vegada en la modalitat «en línia» davant la situació actual que estem vivint. El dia 28 de novembre, combinarà una part presencial a cada municipi participant (disposant de totes les mesures sanitàries pertinents) amb una connexió en línia a nivell comarcal, que es podrà adaptar totalment a l’espai virtual en cas que la situació sanitària així ho requerisca.

Inscripcions del 16 al 24 de novembre, mitjaçant: https://bit.ly/forumjovecanviclimatic

Si necessites més informació, escriu a: joventut@castellosom.com

PUBLICITAT

#MancomunitatRiberaAlta #IVFòrumJove #RiberaAlta #CanviClimàtic #Participació #XarxaJove #JoventutRiberaAlta

- PUBLICITAT -