- INFORMACIÓ -

 

Estem d’enhorabona i vaig a explicar-los per què, obviant tot el que està passant, que és molt i greu, però sabent que la nostra funció a part d’informar és la d’entretenir, mostrar i presentar allò que els puga interessar, divertir, agradar… en aquesta línia tan important, Castelló Notícies enceta hui una secció nova, un fotògraf de Castelló, Juan Carlos Amat Alandes, autodidacta, discret i reservat.

PUBLICITAT

La seua faena documental i artística és de grandíssima qualitat, no ha buscat mai l’aplaudiment, sinó ser el més fidel possible amb el model natural, no és tasca fàcil, però té el do, que s’ha de tindre per a captar la natura, la quotidianitat i com ara veurem, el difícil art de la fotografia ‘macro’, una especialitat que a aquestes altures no té secrets per a ell, i si els té els supera amb constància, paciència i bon fer.

Ens descobrirà animals, i paisatges i plantes i el que vulga mostrar, tan normals i corrents que en tractar-les d’eixa forma tan acurada, tan magistral, que en les seues mans seran tomes excepcionals, que a poc a poc podrem gaudir i valorar.

Benvingut Juan Carlos Amat a aquesta aventura amb el públic de Castelló Notícies, el qual a partir d’ara, si vol, tindrà un reservat anomenat ‘Al Camuflatge de Juan Carlos el nostre col·laborador.

Redacció CN 

‘Chinche’

Ophrys fusca. Orquidea silvestre que entre el castellet I la font amarga tots els anys a principit de la primavera fa acte de presensia.

Mosca de la fruita

‘Escamas-azules’

Caragol

Caballet del diable

Aranya saltarina camufla

Juan Carlos Amat

- PUBLICITAT -