- PUBLICITAT -

 

Un any més ha arribat l’estiu i un any més les veïnes i veïns que vivim al Parc de l’Estació hem de suportar la falta de respecte al descans nocturn per part d’alguns grups de joves, els quals estan tota la setmana (de dilluns a diumenge) fins a altes hores de la matinada fent crits, soroll i fins i tot alguns posant música en els seus altaveus Bluetooth.

L’Ajuntament pensa fer alguna cosa sobre aquest tema o és una tradició a la qual les/els que vivim al Parc de l’Estació hem d’acostumar-nos per a tota la vida?

- PUBLICITAT -

9 Comentaris

 1. Ànim Eva!! Has fet molt bé en denuciar-ho i fer-ho saber!! Espere que es solucione prompte! ??

 2. tots em segut jovens i en fet lo mateix pero ja no mos an recordem .pero tambe tenen que saber els jovens lo que es el respete als altres

 3. Aixo se arregla fenlos treballar a les 6 del mati falta de feina

 4. A La Ronda soler i Estruch, i Monteolivet já ha començat la temporada de
  Moto Gp. No molesten les motos, tots hem sigut joves, molesten com pasen a certes hores a partir de les 11 de la nit donant gas com si s’acabarà el món. No hi ha una ordenança municipal per al soroll nocturn???

  • Exacto!!

   Es ridicul ja. No hi ha nit tranquila.

   Ordenança municipal per el soroll tindra que haber, sino tocara la denuncia

 5. Perdo per si no heu entes el misatge bolia dir les carreres que fan per tot el poblé i tambe el soroll que fan amb les motos donat-los gas i no deixen ni sentir la tele ni dormir

 6. I apart de tot eixo les carretes de motos que fan algunos d’ells o fent soroll amb les mateix es donantlos gas

 7. No sols a parc. Algunes persones inciviques, no tenen en compte que amb el seu comportament molesten el veinat i monten les seues festes particulars fins altes hores de la matinada, donant pel sac als que volem dormir.

Comments are closed.