- INFORMACIÓ -

 

PUBLICITAT

Des de dimarts estem gaudint d’uns dies d’estabilitat i de temperatures molt suaus, quasi estivals (ja ens haguera agradat tindre temperatures com la d’aquests dies durant bona part de l’estiu).

Una vegada ens ha creuat el front de núvols que ahir deixava l’ambient un poc més fred i només quatre gotes, hui recuperem el sol, a penes tindrem alguns núvols alts per l’interior i els vents bufaran de ponent fins a migdia la qual cosa farà que les temperatures siguen un poc més altes.

El vent bufarà amb força al nord del País Valencià, on estem en avís meteorològic per fortes ratxes (entre els 70 i els 0 km/h) fins entrada la vesprada.

El mes d’octubre començarà amb temps estable i temperatures «d’entretemps». La nit serà fresca i al centre del dia el mercuri dels termòmetres pujarà més al prelitoral i a l’interior que a la costa, on el vent de xaloc (sud-est) deixarà l’ambient més fresc.

Diumenge també podrem fer qualsevol activitat a l’aire lliure perquè no serà fins dilluns quan es reforce el llevant, els núvols deixen el cel més cobert i augmente la probabilitat de pluja.

Passeu bon divendres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -