PUBLICITAT
PUBLICITAT

 

El col·lectiu d’Esquerra Unida de Castelló  de la Ribera celebrarà, el pròxim divendres 17 de maig, al Teatre Ideal, el seu acte central de campanya de cara a les eleccions municipals del dia 26 de maig.

En l’acte es farà la presentació d’Otti Ferrando com a candidata a l’alcaldia i de la resta de dones i d’homes que formen l’equip d’Esquerra Unida, un equip “plural, transversal i que barreja l’experiència i la joventut per a construir un Castelló millor per a totes i tots”, ha destacat Eva Grimaltos, coordinadora d’EU-Castelló de la Ribera. En l’acte, a més, s’explicaran les línies principals del programa amb el qual la formació d’esquerres es presenta a aquestes eleccions.

Ignacio Blanco dona suport a la candidatura d’EU-Castelló de la Ribera

En l’acte, a més d’Otti Ferrando i membres de la llista d’EU-Castelló de la Ribera, intervindrà Ignacio Blanco, exdiputat d’Esquerra Unida del País Valencià a les Corts Valencianes, on va destacar per la denúncia d’importants casos de corrupció, per la proposta de mesures de regeneració democràtica i per la defensa dels drets socials.

Tot això, amenitzat amb la música en directe del poeta i cantautor local i exregidor d’Esquerra Unida, Rafael Estrada.

EU-Castelló de la Ribera

Publicitat