- PUBLICITAT -

 

Els productors castelloners, MadByte i LLISO, participen en l’àlbum d’aniversari de Kendo Músic Label.

La productora madrilenya, Kendo Músic Label, ha estrenat amb data d’11 de juny d’aquest mateix any un recopilatori de les seues cançons publicades al llarg del seu primer any de vida en forma d’àlbum.

A aquest àlbum s’hi troben dues produccions realitzades pels joves productors castelloners, MadByte i LLISO, on cadascú ha ficat la seua essència musical. Per una banda, MadByte, ha remodelat el tema «Bushido» del productor J-Adiction per a donar-li la seua petjada de Riddim Dubstep i el seu Hybrid Trap tan característic. D’altra banda, LLISO, l’hi ha donat la seua energia característica del Hardstyle al tema «Feel Again» de MaakuLoid i Brish.

És ben cert, que a causa de la situació pandèmica, tot el sector de l’espectacle i l’oci nocturn no hi té cabuda a la societat actual, però, fa que artistes, com MadByte i LLISO, tinguen pensat eixir d’aquesta situació excepcional amb més força que mai, i llancen el següent missatge als joves i les joves castellonencs: «Esperem que tingueu la suficient força per a eixir a gaudir de tot el que vos tinguem preparat una volta tot açò acabe».

Enllaços d’interés:

PUBLICITAT

-Kendo Músic Label Soundcloud

-Kendo Músic Label Instagram

-Kendo Músic Label Twitter

Fanlink de l’àlbum

Spotify Àlbum

LLISO Instagram

MadByte Instagram

Que gaudiu de la música!!!

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací