PUBLICITAT

 

Ahir dijous, 26 de setembre al trinquet de Pelayo de València es va presentar la ‘Copa 2 Caixa Popular’ en les modalitats d’escala i corda i raspall. A l’acte no van faltar el Murcianet i Vicent representants del poble de Castelló en aquest torneig.

En la configuració dels equips i Ajuntaments està Castelló, que estarà representat en la modalitat de raspall. La jornada inaugural tindrà lloc el pròxim dimarts al trinquet d’Oliva on Salelles II i Marc (Oliva) jugaran contra Vicent i Murcianet (Vva. de Castellón).

En la Copa 2 Caixa Popular de raspall la fase regular constarà de 10 partides, les semifinals es jugaran els dies 4 i 6 de novembre a Xeraco i Guadassuar mentre que el títol es resoldrà el 16 de novembre al trinquet de la Llosa de Ranes.

Respecte a la Copa Caixa Popular – Trofeu Diputació de València, la competició en la modalitat de raspall iniciarà aquest divendres la quarta jornada amb la disputa al trinquet de Bellreguard a les 23.30 h, la parella de Vva. de Castellón de Marrahí i Néstor es mesurarà a la del Genovés amb Sergio i Sanchis.

PUBLICITAT

Ajuntament de Castelló

 

- PUBLICITAT -