- PUBLICITAT -

 

El director general d’Infraestructures Educatives de la Generalitat Valenciana, Víctor García i Tomás, va visitar Castelló el passat dimecres, 16 de juny de 2021, per a reunir-se amb l’alcalde, Òscar Noguera i el regidor d’Educació, Richard Garrigues. Acabada la reunió es van dirigir a l’IES Vicente Gandia amb l’objectiu de revisar l’estat actual de les obres d’adequació i ampliació que s’estan realitzant a Castelló en matèria educativa.

A l’arribada a l’IES de Castelló, el director general d’Infraestructures Educatives, Víctor García, acompanyat de l’alcalde Òscar Noguera, el regidor d’Educació, Richard Garrigues i l’arquitecte de l’Ajuntament de Castelló José Juan Oliva, van ser rebuts pel director del centre Aureli Chorro i representants de la constructora Vainsa, SL, encarregada de l’adequació i ampliació.

Aquestes obres forment part del programa ‘Pla Edificant’ de la Conselleria d’Educació, programa al qual l’Ajuntament de Castelló es va adherir.

PUBLICITAT

L’IES Vicente Gandia es va fer en 1979 i després de 40 anys de servei presenta molts elements originaris que han quedat obsolets i minven en funcionalitat, tot això sobre la base d’una normativa que actualment ja no està en vigor. A pesar que s’han dut a terme algunes operacions de manteniment, era necessària des de fa molt de temps l’execució d’una sèrie d’actuacions de millora/actualització i ampliació per a dotar el centre dels mínims exigibles en matèria de seguretat, funcionalitat, accessibilitat i habitabilitat en compliment dels estàndards definits per la Generalitat Valenciana.

La intervenció es resumeix en les següents actuacions, substitució de la fusteria exterior, millores en l’accessibilitat, renovació de les pistes esportives, clos exterior, execució de nou gimnàs, renovació de la instal·lació de gas i adequació d’aules en gimnàs existent, aquestes actuacions tenen un pressupost estimat d’1.251.348,82 €.

Víctor García visita l'IES Vicente Gandia

Àlbum de fotos!

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací