PUBLICITAT
PUBLICITAT

 

El Club Tennis Castellonense ha preparat un mes d’abril ple d’activitats entre les quals destaquen la Jornada de Tennis de Primària i el Campus de Setmana Santa.

Les activitats del Club comencen el pròxim 16 d’abril de 2019 amb la Jornada de Tennis de Primària en la qual participaran els alumnes de primària de tres col·legis de Castelló, Col·legi Hernández, Col·legi Severí Torres i Col·legi Santo Domingo i un de Senyera, el Col·legi 9 d’Octubre, en total uns 85 xiquets i xiquetes de primària realitzaran un circuit a les 5 pistes de tennis, pàdel i frontó en una activitat on es barregen els 4 centres. L’objectiu és que els alumnes coneguen el Club de Tennis Castellonense i un esport minoritari com és el tennis.

Uns dies més tard obrirem el nostre Campus de Setmana Santa per a tots els xiquets i xiquetes entre 3 i 16 anys amb activitats esportives i de lleure.

Ací baix teniu la informació detallada en el cartell…

El Club Tennis Castellonense té com a objectiu més important el desenvolupament personal dels alumnes mitjançant bons valors i hàbits, transmetent-los la passió per aquest esport de manera saludable i divertida. “Volem formar bones persones a més de tennistes”.

Club de Tennis Castellonense

Publicitat