PUBLICITAT

 

Es compleixen ja sis mesos des que les regidories de Sanitat i Medi de l’Ajuntament de Castelló iniciaren els primers tractaments preventius contra la presència de les diferents espècies de mosquits i altres vectors com la mosca negra que es poden trobar al poble. I més de mig any després, l’empresa encarregada de la gestió i personal de l’Ajuntament continua revisant i aplicant els diferents tractaments contra la proliferació de vectors (mosquits i mosca negra i altres) amb la feina d’aplicació de diferents tècniques per a la seua eradicació.

D’aquesta forma, durant els últims dies s’han augmentat les fumigacions amb material antimosquits, tractaments molt específics i de xoc per a l’eliminació dels exemplars ja adults, es tracta d’intervencions dins del casc urbà, parcs, claveguerams i embornals. Aquesta última fase s’allargarà fins que les altes temperatures remitisquen ja que Castelló és un poble propens a tindre aquests insectes degut a la proximitat dels dos rius que ens bordegen.

Així, després dels treballs realitzats en diversos punts del poble hui mateix continuen aplicant-se els tractaments en aquest cas polvoritzats i sempre de forma individualitzada en els embornals, claveguerams i jardins sobre tot en aquells on s’havien rebut diversos avisos de presència important de mosquits.

PUBLICITAT

D’aquesta forma, l’Ajuntament de Castelló continua endavant amb uns tractaments que no s’han interromput en cap moment des que a l’inici de l’any es realitzaren les primeres labors preventives, després s’han realitzat revisions periòdiques aplicant-se els diferents tractaments segons l’estat larvari o de creixement dels vectors (mosquits i mosca negra i altres), i ara seguim amb l’aplicació de tractaments en punts concrets on haja pogut haver-hi algun tipus de proliferació.

Notícies relacionades
- PUBLICITAT -