- INFORMACIÓ -

 

La pilota valenciana d’elit en la modalitat de raspall compta en tres pilotaris castelloners, Marrahí que jugara representant a l’equip de Castelló, Murcianet amb l’equip de Llosa de Ranes i Seve amb l’equip de Barxeta.

En la modalitat de raspall participaran set formacions, totes elles trios, que competiran amb un format idèntic al de l’anterior edició. El torneig de raspall completarà l’edició número 40 mentre que en la disciplina d’escala i corda serà la trenta-dosena.

PUBLICITAT

Les partides inaugurals del campionat de raspall tindran lloc el 13 de gener a Piles i El Genovés.

Ja estan configurats els conjunts que participaran en la pròxima ‘Lliga CaixaBank’, la competició per equips més rellevant en la pilota valenciana d’elit i entre els pilotaris dels equips figuren tres castelloners, Marrahi, Murcianet i Seve. El torneig de la modalitat de raspall completarà la seua edició número 40.

Seve

En la modalitat de raspall s’han confeccionat set equips participants, tots ells trios, que, com és tradició, representaran una localitat de la Comunitat Valenciana.

Vicent, Raúl i Murcianet, campions de la ‘Lliga CaixaBank’ de raspall 2022 com a components de l’equip de Xeraco. Foto: Fundació Pilota Valenciana

En la ‘Lliga CaixaBank’ de raspall, la relació de participants i els municipis que representen és la següent:

Equip de Castelló: Marrahí, Raúl i Marc
La Llosa de Ranes: Iván, Murcianet i Ricardet
Barxeta: Vicent, Seve i José
El Genovés: Ian, Tonet IV i Bossio
Oliva: Salelles II, Brisca i Sergi
Xàbia: Vercher, Lorja i Néstor
Xeraco: Montaner, Canari i Ibiza 

Sistema de competició

Marrahí

En les dues modalitats el sistema de competició serà similar. A més es repeteix el format de l’any passat en el qual va haver-hi canvis respecte a la fase regular, que es va dividir en dos actes, havent-hi eliminacions en la conclusió de cada ronda. Estes variacions van ser ben acollides pels participants i van fomentar més competitivitat, ja que es reduïa considerablement el marge d’error dels equips.

Per tant, la ‘Lliga CaixaBank’ en cadascuna de les seues modalitats arrancarà amb la primera ronda, composta per 21 partides. En finalitzar la mateixa, l’equip que ocupe l’última posició en la classificació serà eliminat.

Murcianet i Ricard

Amb la configuració dels equips també queda establit el calendari de la primera ronda, que es donarà a conéixer més endavant. Com és norma, la ‘Lliga CaixaBank’ visitarà els trinquets habituals en la pilota d’elit i altres que obriran ocasionalment les portes, responent així a la demanda de nombrosos ajuntaments per acollir la competició per equips de referència, en aquest moments no saben si el trinquet de Castelló acollira alguna partida.

CN amb l’esport, amb la pilota valenciana.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací