- PUBLICITAT -

 

El Cor de Jubilats de Castelló actua a l’Església dins de les activitats organitzades per a la XVIII Campanya de Concerts d’intercanvis Musicals.

L’Església de Castelló acollirà el pròxim diumenge 12 de setembre de 2021 a les 19.00 h una nova edició de la Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals, que comptarà amb la presència del Cor Mixt de Jubilats i Pensionistes de Castelló, dirigit per Miguel Pons García.

La campanya l’organitza el Cor de Jubilats i està pensada perquè es realitzen concerts d’intercanvi entre diferents col·lectius artístics, després de divuit anys d’existència del programa d’Intercanvis Musicals creat per la Federació de Societats Musicals (FSMCV) i l’extint Institut Valencià de la Música (IVM), les demandes dels músics valencians sobre l’ampliació del mateix any darrere any va satisfent molts col·lectius musicals, aquesta campanya uneix, músics pertanyents a les bandes i orquestres de música, cantants de cors, dolçainers, tabaleters, integrants de grups de dansa, etc. Encara que aquest any per qüestions sanitàries, igual que l’any passat sols actua el grup organitzador.

PUBLICITAT

Sols volem felicitar al Cor Mixt de Jubilats i Pensionistes de Castelló per la seua tasca i encoratjar-los perquè continuen fer-nos gaudir de la bona música!

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací