- PUBLICITAT -

 

Com cada any, el dia 6 d’abril es celebra el Dia Mundial de l’Esport i des de la Regidoria d’Esports del poble de Castelló volem commemorar aquest dia d’una manera diferent.

PUBLICITAT

Encara que tots i totes voldríem celebrar aquest dia practicant allò que més ens agrada, i com no, també els xiquets i xiquetes a les diferents escoles o amb les diverses activitats extraescolars, no podem deixar passar aquest dia sense fer res al respecte. Per tant, proposem el següent:

Amb els hastags #DiaDeLesport i #SomEsportCastelló puja a les teues xarxes socials imatges o vídeos practicant l’esport que més t’agrada amb un text explicant el perquè. També podeu pujar imatges o vídeos mostrant com celebreu a casa o en família el dia de l’esport.

Recorda que has de tenir el perfil públic per tal que tots i totes podem veure com celebra Castelló aquest dia. Si no és així, només ho podran gaudir les vostres amistats.

Des de la Regidoria d’Esports fomentem la pràctica d’activitat física a casa, així com un estil de vida saludable, i com no, volem agrair la tasca de les diferents associacions i clubs esportius amb les iniciatives portades a terme durant aquest confinament.

Estem en el camí de conquistar la muntanya, però si no l’escalem, no podrem gaudir del paisatge. Ànims, ja queda menys!

#QuedatACasa

#DiaDeLesport

#SomEsportCastelló

- PUBLICITAT -