- PUBLICITAT -

 

La Catequesi és una de les missions fonamentals de l’Església, a través de les diferents modalitats l’home coneix el misteri de la fe, i creix des de la llibertat, Katequeo (Ressonar) allò que viu en els sagraments.

Aquest temps de la pandèmia és difícil per a tots, per això hem de buscar noves formes i acomodar-nos a les circumstàncies, és per ells que des de la parròquia farem tot l’esforç necessari per anunciar a Crist, Viure en Crist i Créixer amb ell, a través de les diferents modalitats catequètiques.

CATEQUESI DE PRIMERA COMUNIÓ

Primer i segon curs de comunió tindrem tots els dissabtes, a partir del 17 d’octubre, una xicoteta celebració a la parròquia a les 18.00 h, a aquesta celebració assistiran els xiquets, juntament amb els pares dins de les possibilitats.

Tercer curs han d’assistir els xiquets, juntament amb els pares a alguna eucaristia dominical, dissabtes 17.00 h i 19.30 h i diumenge a les 12.00 h.

PUBLICITAT

Les llistes dels tres cursos es configuraran en les mateixes celebracions emplenant un formulari. A més, una vegada a la setmana se’ls manarà, a través del grup de WhatsApp, un curt vídeo catequètic.

CATEQUESI DE CONFIRMACIÓ

El divendres 23 d’octubre a les 20.00 h a la parròquia tindrem una reunió amb els que desitgen preparar-se per a la confirmació. Es convoca a partir de tercer de l’ESO. En aquesta reunió es decidirà com es durà a terme la catequesi.

Alvaro Armengol
Rector de Castelló

- PUBLICITAT -