- INFORMACIÓ -

 

Aquest nou espai pot aportar a la ciutadania castellonera i en concret als nostres lectors i lectores una ferramenta nova per ajudar a entendre millor alguns temes que per més destacats, més rellevants o per estar d’actualitat requereixen una major atenció.

PUBLICITAT

A més a més, participar ens facilita accés a aquesta font d’informació sobre les opinions i les actituds dels lectors i lectores sobre temes importants. Això pot ajudar-los a entendre millor com pensa la gent sobre temes clau.

Les enquestes poden proporcionar una perspectiva més completa i ampla sobre un tema, cosa que pot ser útil per als lectors i lectores que volen estar al dia sobre el que passa al seu voltant.

Des de CN volem encoratjar-vos perquè no sols participeu votant les enquestes que us plantegem, sinó que també podeu proposar-nos els vostres temes o preguntes a fer en aquest nou espai, enviant a info@castellonoticies.com o al WhatsApp o Telegram 685 413 013 o deixant ací baix en l’apartat de comentaris.

Esperem que aquesta nova iniciativa fomente la participació i repercutisca en una major informació dels nostres lectors i lectores, i que se senten més connectats amb la nostra publicació.

T'agrada la iniciativa?
96 vots

Aquesta enquesta ja no accepta vots

Data de finalització: 05/03/2023 23:59

- PUBLICITAT -

5 Comentaris

 1. Mireu podíeu fer una enquesta si algú sap que es açò i per a que serveix… l’alcalde, va a la taula redona ‘Els Municipis 2023, les ciutats del futur’

  • Abans crec que era açò:

   L’Agenda Urbana Castelló Poble 2030 és un projecte de transformació urbana, promogut per la Unió Europea, amb l’objectiu de convertir Castelló en una ciutat més sostenible i inclusiva. L’Agenda Urbana Castelló Poble 2030 és un full de ruta que es basa des de l’adaptació al canvi climàtic fins a la transformació digital, passant per la seguretat, la salut i la qualitat de vida, la innovació i les infraestructures. El projecte inclou un conjunt d’accions que s’han d’implementar en els pròxims anys per tal d’aconseguir els objectius marcats. Aquestes accions són els “Pressupostos Participatius”, que permeten a la ciutadania participar activament en la definició de les polítiques municipals, i el “Castelló Poble Obert”, que promou la creació de comunitats de coneixement i innovació.

 2. Dos cosetes, la primera es sobre el vot, veig que es senzilla la mecànica, però calen tres passoa per a votar.Espere no siga un inconvenient.
  I la segona es que si m’agrada Castelló Noticies es per el respete que transmet, no per que tinga poders medicinals, crec que ho faran be.

  • Bon dia, el primer pas d’elegir i el tercer de votar són imprescindibles evidentment, el segon d’acceptar les galetes es podria eliminar, però això tindria una conseqüència que una persona podria votar diverses vegades i això ja no faria fiable el resultat i sense aquest control les enquestes perdrien tota la credibilitat. Gràcies pels vostres suggeriments i esperem que entengueu perquè heu de clicar en la casella de verificació de consentiment de galetes.

   CN

 3. M’agrada la iniciativa si tingués cert recorregut i influència al consistori. Per tractar el mal de cap ja tinc paracetamol.

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací