PUBLICITAT
PUBLICITAT

Un centenar de xiquetes i xiquets d’infantil estrenen demà 14 de febrer de 2020 les noves instal·lacions de primera fase del CEIP Severí Torres que compta amb huit aules d’Infantil.

Demà serà un dia per a celebrar, Castelló estrenarà la primera fase del nou col·legi, després de dècades de massificació i reivindicació per part de totes les forçes polítiques de Castelló i de moltes associacions i organitzacions. L’anhelat col·legi públic, obrirà demà les seues portes. Un ambiciós projecte, la consecució del qual era un objectiu ‘prioritari’ per a l’actual govern de Castelló i que ja és una realitat.

Així, després de desenes d’anys en aules massificades i prefabricades, al voltant de 100 escolars d’infantil estrenaran instal·lacions i mobiliari al nou Severí Torres, cal destacar la labor realitzada per la brigada de l’Ajuntament perquè després que el dilluns se signara l’acta d’entrega de les noves instal·lacions per part de la constructora, en un temps rècord ha estat donant suport perquè demà tot estiga a punt.

Demà l’alcalde, Òscar Noguera, acompanyat per part del seu equip de govern, gaudiran de veure com accedeixen al nou col·legi els més menuts, que de segur recorreran les instal·lacions amb il·lusió i curiositat.

Òscar Noguera ens comenta “Per fi és una realitat, des de la nostra entrada en el govern va ser la prioritat, la posada en funcionament del nou Severí Torres. Teníem el CEIP ple de carències i deficiències, és el primer pas per donar una millor qualitat educativa i d’ensenyament”. Òscar continua dient-nos ‘Vull agrair a tota la comunitat educativa del Severí la seua determinació i espere que estiguen il·lusionats amb aquesta nova etapa que comença demà, i que han treballat amb tot el cor per tenir l’escola preparada”.

La resta del centre que encara està en obres s’estima que a final de maig de 2020 se signarà la recepció i que en uns dies es podrà utilitzar per a impartir les classes. Recordem que el nou Severí Torres tenia un cost de més de 3,5 milions d’euros, la nova construcció contemplava realitzar les 8 aules d’infantil que demà s’estrenen i 15 de primària, un menjador escolar i un gimnàs.

Joanjo Puertos

- PUBLICITAT -