PUBLICITAT
PUBLICITAT

 

La Policia Local de Castelló ens informa que:

Sent aproximadament les dos de la vesprada del passat dijous 7 de març de 2019, la Policia Local va rebre un avís sobre un incendi a una vivenda de la localitat.

La Policia Local va arribar al lloc sense demora, sent coneixedors pels veïns i familiars que a l’interior de la vivenda podria trobar-se una persona malalta.

Els Policies Locals que arribaren en primer lloc no van haver de fer ús de l’auxili de la força per entrar a la vivenda, ja que un familiar d’aquest veí estava al lloc i va facilitar l’accés a la vivenda, però per accedir a l’habitació del primer pis on es trobava, sí que van haver d’utilitzar la força per a entrar.

La Policia Local va sufocar part de l’incendi i accediren fins a la habitació en la qual estava el nostre veí, però per desgràcia el foc havia guanyat la partida, trobant el cos sense vida del benvolgut veí nostre.

La Policia Local va donar avís als serveis d’emergència, coordinant-se tant amb la Guàrdia Civil, com amb dotacions del Consorci Provincial de Bombers.

En l’actuació actuaren cinc policies locals més el Cap de la Policia Local, i un d’ells va resultar ferit per inhalació de fums, traslladant-lo al Centre de Salut i a continuació a l’hospital Lluís Alcanyís, que per sort, ja li han donat l’alta hospitalària.

Els serveis judicials certificaren la mort i obriren una investigació judicial per a aclarir les causes del succés.

Des d’EL MIRAGALL volem acompanyar la família en el seu dol i agrair a la Policia Local de Castelló la seua gran tasca realitzada.

Ajuntament de Castelló

Publicitat