PUBLICITAT

 

La cançó ja està penjada en la plataforma YouTube d’À Punt Mèdia des de les 15:00 h de hui diumenge 26 d’abril de 2020.

La coneguda cançó del Dúo Dinámico Resistiré ja té versió valenciana i s’estrena aquest diumenge per una bona causa. À Punt dona suport a la difusió del videoclip benèfic de la cançó, gravada des de casa per músics i artistes valencians a favor de Càritas i la Creu Roja. La Diputació de València en finança la producció, que recaptarà fons a través de YouTube per als més necessitats de la crisi de la Covid-19

À Punt Mèdia vol col·laborar amb les dues entitats benèfiques amb la difusió de la campanya solidària en la televisió, la ràdio i el web d’À Punt Mèdia per a fer arribar a tots els valencians i valencianes aquesta producció musical valenciana.

En exclusiva, la cançó està penjada en la plataforma YouTube d’À Punt Mèdia i la pugueu veure ací baix. El valor econòmic de les descàrregues es donarà a les dues entitats benèfiques.

‘RESISTIRÉ’ (Projecte de Carme Juan i Nacho Mañó) La coneguda cançó del Dúo Dinámico Resistiré ja té versió valenciana i per una bona causa. La iniciativa de l’actriu valenciana Carme Juan, Albert Bellés i Chorva (encarregat de l’adaptació al valencià de la cançó) i el productor Nacho Mañó, que compta amb el suport de la Diputació de València, servirà per a recaptar fons per a la lluita contra la Covid-19 a benefici de Càritas i la Creu Roja. À Punt dona suport a la difusió del videoclip benèfic d’aquesta cançó, gravada des de casa, per músics i artistes valencians. La iniciativa solidària també compta amb la col·laboració de Manuel de la Calva, membre del Dúo Dinámico que, a més de treballar amb Nacho Mañó, ha decidit donar els drets musicals a aquest projecte benèfic.

PUBLICITAT

Traducció de la lletra al valencià, a càrrec d’Albert Bellés i Chorva

Quan jo perda totes les partides, quan jo dorma amb la soledat, quan se’m tanquen totes les eixides i la nit a mi no em deixe en pau. Quan jo senta por amb el silenci, quan em coste mantindre’m dempeus, quan tots els records se’m rebel·len i em posen contra la paret. Resistiré, valent davant de tot, em tornaré de ferro per així endurir la pell i encara que a la vida el vent fort bufe, soc com el jonc que es doblega, però sempre està ben dret. Resistiré, per a seguir vivint, suportaré els colps, perquè jo mai em rendiré i encara que els meus somnis s’esmicolen, resistiré. Quan el món perda tota màgia, quan el meu enemic siga jo, quan m’apunyale la nostàlgia i no em reconega ni la veu. Quan em torne boig de matinada, quan el vent no bufe al meu favor, si el dimoni passa la factura, si algun dia a mi se’m trenca el cor. Resistiré, valent davant de tot, em tornaré de ferro per així endurir la pell, i encara que a la vida el vent fort bufe, soc com el jonc que es doblega, però sempre està ben dret. Resistiré, per a seguir vivint, suportaré els colps, perquè jo mai em rendiré i encara que els meus somnis s’esmicolen, resistiré, resistiré.

Produït per Nacho Mañó

Amb la participació de: Pep Gimeno ‘Botifarra’, Andreu Valor, Nelo Gómez, Dani Miquel, Miquel Gil, Javi Fernández (Bombai), Paco Muñoz, Melomans, Eduard Forés, Chimo Bayo, Vicente Seguí, Guillermo Martín, Ramón Ródenas, Tío Fredo, Manuel Maestro, Alejandro Parreño, Ferran Ramonets, Robert Ramonets, Carme Juan, Rosita Amores, Noelia Zanón, Tessa, Carraixet, Silvia Rico, Sandra Polop, Flora y David (El Diluvi), Noelia Cano, Sandra Cervera, Mireia Pérez, María José Peris, Aitana Ferrer, Verónica, Ina Martí, Pepa Cases, Tesa. Bateria: Marcelo Novati, Lucas Jiménez Percussió: Salva Ortiz Baix: Carlos Maeso Guitarres: Juan Luis Giménez i Nacho Mañó (Presuntos Implicados), Ximo Tébar, José Manuel Moles, Jorge Lario, Carlos Gómez. Teclats: Vicent Colonques, B. Blaya, Pau Cháfer. Metalls: David Pastor, Francisco Blanco, Carlos Martín Edició: Javier Salinas Mescles i masterització: Manu Tomás Producció executiva: Carme Juan Direcció musical: Nacho Mañó

- PUBLICITAT -